måndag 31 mars 2008

Hej alla glada vänner. Nu är det vår hoppas jag, idag har det vart riktigt fint väder. Barnen sover o jag sitter framför datorn med en latte hur skönt kan livet vara. Vad gjorde man innan barnen kom hmm har glömt bort det. Jag kommer bara ihåg att jag tränade hund o jobbade hur kul är det. Nu består livet av så MYCKET MER av allting, jag menar hur ofta hade man en boxningmatch hemma eller bara en sån sak som att torka spyor, nån som kissat på sig, det luktar skit. Skrik o gap. Nej nej jag snackar inte om den vanliga suparfesten med kompisarna utan en vanlig dag som småbarnsförälder.

Livet har berikats med konstanta överaskningar o sjukdomar. Ja nu för tiden är man ju konstant förskyld så det räknar jag som frisk nu. De barnlösa vännerna har slutat ringa för dem hör ändå inte vad man säger för så fort telefonen ringer, så är det som någon signal till barnen, YES nu får vi göra som vi vill o kom igen nu skrik så högt ni kan..... eller kanske bara är så hos mig. tacka gud för msn o sms annars hade det vart slut med kontakt från yttre världen.

Men det va ju inte det här jag skulle skriva om. Tur att vi mamor har varandra o nu är det dax igen för Mammamiddag på vanliga stället, på vanliga tiden, ingen skillnad, rutiner vet ni mammans bästa vapen.
Ni som tror att vecko matsedeln har sett sin sista stund i sörsalbo har fel den finns här. Bara det att den inte syns. :)
Vi mår ganska bra här i rucklet ja förutom förskylning hosta, ögoninfammation och feber. oj då vi kanske inte va så friska. Har försökt ringa till läkarstationen idag men dem behagar inte att ta emot vårt samtal, kommer inte ens fram. Åker snart dit o sparkar in dörren till första bästa läkare o hotar med ?? ja det vet jag inte, men nu jävlar får det vara nog med hosta o ögon inflammation i det här huset.
Jag kanske skulle passa på o boka en säng på psyket för snart är det nära :)

Ha det bra o låt vårkänslorna spira..........

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm vilket härligt bra inlägg = ) /Eva-Lisa

Anna sa...

Haha, jag skrattar rått. Känns bra att läsa ditt inlägg. Läskigt identiskt med mit liv just nu.... Fast ska jag vara ärlig så dricker jag sällan latte för mig själv. Min barn har kommit på att det är mycket bättre att sova på olika tider....

Anna sa...

Och förresten diggar dina omröstningar. Hur kul som helst... Verkar vara totalonanister hela bunten föresten....

Anonym sa...

Hej!
Är det inte så att de smittar så länge de vätskar? Det har jag läst nånstans. Att man är smittfri när kopporna torkat upp. Ja, ja, hur som helst så kan vi ju inte "Fröa" på torsdag. Förhoppningsvis kan vi komma nästa vecka. Ella klättrar på väggarna här hemma...